Tuoreimmat Uutiset Polulta

Kesäillan syvärentoutus veloituksetta & etänä

Tervetuloa pysähtymään ja nauttimaan ohjatusta syvärentoutuksesta heinäkuun lämpöisessä illassa.  Seuraa Polkua somessa – ilmoitamme siellä ensimmäisenä ajankohdan ja ohjeet, kuinka voit osallistua mukaan.

Kesälle 2022 suunnitteilla uutta!

Loppukesälle 2022 on suunnitteilla ihana puolen päivän kehon ja mielen retriitti Keski-Suomen alueella. Aloitamme luonto-ohjauksella, jossa opit saamaan yhteyden ympäristöön, rentoudut ja pysähdyt luonnollisesti. Jatkamme matkaa syvemmälle palautumisvalmennuksen kautta, jolloin pääset kokemaan kehon ja mielen yhteyden, irti päästämisen ja flow-tilan saavuttamisen. Ajankohta ja paikka ovat vielä auki,  joten seuraa Polkua somessa, jotta voit varata paikkasi ajoissa. Mukaan mahtuu max 15 hlöä. Voit myös ennakkoon varata paikkasi lähettämällä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta. Hinta 25€ per henkilö sis. alv. Lämpimasti tervetuloa rentoutumaan luonnossa.

Varaa paikkasi loppukesän retriittiin

AVAIN-VALMENNUKSET JYVÄSKYLÄSSÄ

Polku Coaching, Tmi Annu Shemeikka, Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelut sekä Valmennuksesta virtaa! -hanke (ESR) ovat yhdessä rakentaneet kaksi uutta valmennuskokonaisuutta joihin haku on nyt auki! Molemmat valmennukset ovat täysin maksuttomia kohderyhmään kuuluville. Tutustu ja varaa oma paikkasi täältä.

VahvuusAvain-valmennus

LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi hyvinvointia

Osta lahjakortti valmennukseen ja anna läheisellesi tai itsellesi lahja jolla on merkitystä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse polkucoaching@gmail.com. Kerro viestissä, mille summalle haluat ostaa kortin, saajan nimi ja viesti jonka haluat korttiin. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita myös koodi sähköpostiin.Lahjakortti lähetetään pdf-muodossa tilaajan sähköpostiosoitteeseen yhdessä laskun kanssa. Lahjakortti on voimassa 6kk tilauksesta.

Polku-kirjeessä saat uusimmat uutiset, tuoreimmat tarjoukset ja halutuimmat harkat!
Tilaa itsellesi hyvinvointia! Me emme myöskään tykkää spämmimeilistä, joten lähetämme Polku-kirjeen tilaajille vain muutaman kerran vuodessa.