Tuoreimmat uutiset Polulta

Uusi PREMIUM 8 viikon valmennus - testiryhmän haku alkanut

Mahtavia uutisia! Tammikuussa 2023 alkaa Premium Risteyksessä Valmennus – haku testiryhmään on auki!

Etsin uuteen Premium valmennukseen 5-10 työhön tai uraan väsynyttä ja kyllästynyttä henkilöä, jotka ovat valmiita saavuttamaan itselle merkityksellisen ja motivoivan ammatillisen suunnan SEURAAVIEN 8 VIIKON AIKANA. oman kehitysprosessin pohjalta olen rakentanut Crossroads-metodin, jota seuraamalla sinäkin voit kirkastaa itsellesi, mitä ammatillisesti janoat. Crossroads-metodin avulla tulet tekemään urasuunnitelman joka INNOSTAA JA INSPIROI sinua sekä otat ensiaskeleet kohti OMANNÄKÖISTÄ ammatillista tavoitetta jo valmennuksen aikana.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja varaa etätapaaminen täältä.

UUTTA 2022 Voimavarajohtaminen - valmennuskokonaisuus esihenkilöille

Voimavarajohtamisen valmennuskokonaisuus on rakennettu erityisesti vahvistamaan yrityksen yhteistä johtamistapaa, lisäämään rohkeutta ottaa vastuuta ja oivalluttaa vahvuuksien hyödyntämiseen.

Kysy lisää ja varaa etätapaaminen kanssamme. Katsotaan yhdessä voisiko Voimavarajohtamisen valmennuskokonaisuus sopia juuri teidän tilanteeseen.

Lue lisää täältä.

Valmentajina toimivat Polku Coaching & Wend Oy

Äänimaljat rentoututtavat ja rauhoittavat

Rentoutusvalmennuksen yhteydessä voidaan käyttää taustamusiikkina äänimaljoja, luonnonääniä tai muuta rauhoittavaa musiikkia. Rentoutus voidaan myös toteuttaa hiljaisuudessa. Kuuntele videolta, miltä äänimaljat kuulostavat ja miten ne vaikuttavat sinun olotilaasi?

LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi hyvinvointia

Osta lahjakortti valmennukseen ja anna läheisellesi tai itsellesi lahja jolla on merkitystä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse polkucoaching@gmail.com. Kerro viestissä, mille summalle haluat ostaa kortin, saajan nimi ja viesti jonka haluat korttiin. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita myös koodi sähköpostiin.Lahjakortti lähetetään pdf-muodossa tilaajan sähköpostiosoitteeseen yhdessä laskun kanssa. Lahjakortti on voimassa 6kk tilauksesta.

Polku-kirjeessä saat uusimmat uutiset, tuoreimmat tarjoukset ja halutuimmat harkat!
Tilaa itsellesi hyvinvointia! Me emme myöskään tykkää spämmimeilistä, joten lähetämme Polku-kirjeen tilaajille vain muutaman kerran vuodessa.