Tuoreimmat uutiset Polulta

Kevään 2023 Premium Risteyksessä Valmennus - hae mukaan

Mahtavia uutisia! Tammikuussa 2023 startannut  Premium Risteyksessä Valmennus jatkuu keväällä 2023

Haku on auki 8 viikon premium online-valmennukseen! Etsimme 5-10 työhön tai uraan kyllästynyttä naista, jotka ovat valmiita saavuttamaan itselle merkityksellisen ja motivoivan ammatillisen suunnan. Oman kehitysprosessin pohjalta olen rakentanut Crossroads-metodin, jota seuraamalla sinäkin voit kirkastaa itsellesi, mitä ammatillisesti janoat. Crossroads-metodin avulla tulet tekemään urasuunnitelman joka INNOSTAA JA INSPIROI sinua sekä otat ensiaskeleet kohti OMANNÄKÖISTÄ ammatillista tavoitetta jo valmennuksen aikana.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja varaa etätapaaminen täältä.

Premium Risteyksessä Valmennus Polku Coaching

Haluatko kuulla lisää Coachingista?

Tule kuuntelemaan lisää valmennuksesta lauantaina 11.2.2023 klo 11 alkaen Instagramin puolella. Mukana Polun oma brändilähettiläs vuodelta 2021-2022 Jonna ja Polulta coachimme Terhi.

Tule kysymään ja kuulemaan – olemme livenä noin tunnin verran. Tervetuloa mukaan!

@polkucoaching @jonnnakaro
Ryhmävalmennukset ja työpajat-voimavarajohtaminen

UUTTA 2023 Voimavarajohtaminen - valmennuskokonaisuus esihenkilöille

Voimavarajohtamisen valmennuskokonaisuus on rakennettu erityisesti vahvistamaan yrityksen yhteistä johtamistapaa, lisäämään rohkeutta ottaa vastuuta ja oivalluttaa vahvuuksien hyödyntämiseen.

Kysy lisää ja varaa etätapaaminen kanssamme. Katsotaan yhdessä voisiko Voimavarajohtamisen valmennuskokonaisuus sopia juuri teidän tilanteeseen.

Lue lisää täältä.

Valmentajina toimivat Polku Coaching & Wend Oy

Äänimaljat rentoututtavat ja rauhoittavat

Rentoutusvalmennuksen yhteydessä voidaan käyttää taustamusiikkina äänimaljoja, luonnonääniä tai muuta rauhoittavaa musiikkia. Rentoutus voidaan myös toteuttaa hiljaisuudessa. Kuuntele videolta, miltä äänimaljat kuulostavat ja miten ne vaikuttavat sinun olotilaasi?

LAHJAKORTTI

Anna lahjaksi hyvinvointia

Osta lahjakortti valmennukseen ja anna läheisellesi tai itsellesi lahja jolla on merkitystä. Tilaa lahjakortti sähköpostitse polkucoaching@gmail.com. Kerro viestissä, mille summalle haluat ostaa kortin, saajan nimi ja viesti jonka haluat korttiin. Jos sinulla on alennuskoodi, kirjoita myös koodi sähköpostiin.Lahjakortti lähetetään pdf-muodossa tilaajan sähköpostiosoitteeseen yhdessä laskun kanssa. Lahjakortti on voimassa 6kk tilauksesta.

Polku-kirjeessä saat uusimmat uutiset, tuoreimmat tarjoukset ja halutuimmat harkat!
Tilaa itsellesi hyvinvointia! Me emme myöskään tykkää spämmimeilistä, joten lähetämme Polku-kirjeen tilaajille vain muutaman kerran vuodessa.