Hinnasto

Yksilöt
Life Coaching

Yksilövalmennuskerta sisältää aina alkukartoituksen, yksilövalmennuksen ja valmentajan kirjallisen yhteenvedon valmennuksesta ja asetetuista tavoitteista. Etävalmennusta varten varaa itsellesi hyvä ja rauhallinen tila, sekä kynä ja paperia muistiinpanoja varten. Yksilövalmennuskertoja suositellaan vähintään 3kpl noin 4-6 viikon väliajoin, jotta uudet toimintatavat jäävät pysyviksi. Valmennettava voi kuitenkin aina itse päättää haluaako jatkaa valmennuksia jatkossa. 6-12 valmennuskerran paketteja suositellaan etenkin suurten elämänmuutosten äärellä oleville henkilöille (esim. uranvaihdos, avioerotilanne, yritystoiminnan aloittaminen, muu suurempi muutosprosessi). Yhden valmennuskerran pituus on 1-1,5h. Maksu laskulla, osamaksumahdollisuus. Hinnat sisältävät alv 24%.

Yhteensä 3 yksilövalmennuskertaa

Yhteensä 6 yksilövalmennuskertaa

Yhteensä 12 yksilövalmennuskertaa

Yhteensä 2 yksilövalmennuskertaa

Yhteensä 1 yksilövalmennuskerta

Yritykset, yrittäjät & työyhteisöt
business coaching

BusinessPolku-valmennus työyhteisöille (työntekijät, tiimit, johto, esimiehet) voidaan toteuttaa joko etänä (Teams) tai lähivalmennuksena.

Yritykselle tehtävä valmennuskokonaisuus alkaa aina alkukartoituksella, jonka jälkeen pystytään kohdentamaan valmennuksen tavoite tarkasti.

Yritysvalmennuksia suositellaan 5-10kpl, noin 4-6 viikon väliajoin, jotta uudet toimintatavat saadaan pysyviksi. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tilanteeseen sopiva valmennuskokonaisuus. Lähetä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta tai soita 044 994 4922.

YRITTÄJÄN-Polku (1 hlö/yksinyrittäjä) on varattavissa suoraan ajanvarauksen kautta.

Hintoihin lisätään alv 24%. Osamaksumahdollisuus.

Yhteensä 3 valmennuskertaa (1hlö). Suunnattu yksinyrittäjälle tai yrittäjyyttä pohtivalle. Hintaan lisätään alv 24%. Toteutus etänä tai livenä Jyväskylän toimipisteessämme tai yrittäjän järjestämässä tiloissa (max 60km Jyväskylästä).

työpajat
Ryhmät

Workshopit eli työpajat voidaan rakentaa joko ryhmän omia toiveita kuunnellen tai vaihtoehtoisesti suosituimpia aihealueita mukaillen (esim. stressinkesytys & syvärentoutuminen, tunteet, työhyvinvointi, ajanhallinta, motivaation löytäminen tai erilaiset persoonatyypit).

Pyydä tarjous alla olevan lomakkeen kautta, kysy lisää polkucoaching@gmail.com tai soita 044 994 4922. Toteutus kätevästi etänä (Teams) tai ryhmän varaamissa tiloissa.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Yksi suosituimmista työpajoistamme, jossa yhdistyy oivallukset omasta hyvinvoinnista sekä rentoutuminen. Toteutus kätevästi etänä (Teams) tai livenä max 60km Jyväskylästä (tilaajan järjestämissä tiloissa). Sopii mainiosti esim. TYHY-päivän ohjelmaksi. Kesto noin 3h. Ryhmän koko 4-20 hlöä.

Hinta 99€ per hlö + alv 24%

Tämä valmennus antaa jokaiselle osallistujalle temperamenttiprofiilin, jonka avulla voit ymmärtää itseäsi, sekä kumppaneitasi paremmin.  Suosittu työyhteisöjen ”jäänrikkoja” tai keskustelun aukaisija. Kesto noin 3-4h. Ryhmän koko 4-20 hlöä.

Hinta 109€ per hlö + alv 24%

Palautuminen
Rentoutusvalmennus

Rentoutusvalmennuksessa käytetään suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua. Harjoitukset lisäävät itsetuntemusta, tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin ja selviytymistä erilaisissa elämän muutostilanteissa (elämäntapamuutokset, työelämän muutokset, perhetilanteiden muutokset yms.).

Sopii hyvin myös ryhmille, kysy tarjous alla olevan lomakkeen kautta.

Valmennuskertoja suositellaan 2-4 kpl noin 2-4 viikon välein, jotta uudet toimintatavat jäävät pysyviksi. Valmennettava voi kuitenkin aina itse päättää haluaako jatkaa valmennuksia jatkossa.

Suosituimmat teemat: stressinhallinta, univaikeudet, jännittäminen, kiputilat ja/tai urheiluun liittyvät osa-alueet, kuten tulosten parantaminen ja itseluottamuksen vahvistaminen. Toteutus etänä tai Jyväskylän toimipisteessämme.

Hintoihin sisältyy alv 24%.

Sisältää 2 yksilövalmennuskertaa. Tutustu syvärentoutuksen hyötyihin. Toteutus etänä (Teams tai puhelin). Tarvitset vain rauhallisen tilan, kuulokeet, muistiinpanovälineet sekä puhelimen tai mobiililaitteen.

Sisältää 2 yksilövalmennuskertaa etänä. Erityisesti stressinhallintaan.Toteutus etänä (Teams tai puhelin). Tarvitset vain rauhallisen tilan, kuulokeet, muistiinpanovälineet sekä puhelimen tai mobiililaitteen.

Sisältää 4 yksilövalmennuskertaa etänä. Erityisesti unihaasteista kärsiville.Toteutus etänä (Teams tai puhelin). Tarvitset vain rauhallisen tilan, kuulokeet, muistiinpanovälineet sekä puhelimen tai mobiililaitteen.

Sisältää 2 yksilövalmennuskertaa etänä. Erityisesti omien voimavarojen lisäämiseen.Toteutus etänä (Teams tai puhelin). Tarvitset vain rauhallisen tilan, kuulokeet, muistiinpanovälineet sekä puhelimen tai mobiililaitteen.

Sisältää 2 yksilövalmennuskertaa etänä. Erityisesti palautumiseen (fyysinen ja psyykkinen kuormitus) sekä urheilijoille. Toteutus etänä (Teams tai puhelin). Tarvitset vain rauhallisen tilan, kuulokeet, muistiinpanovälineet sekä puhelimen tai mobiililaitteen.

Lähetä meille postia!
Lähetä viestisi Polulle - kysy lisää valmennuksista, pyydä tarjous tai lähde Polun yhteistyökumppaniksi!

Itsetuntemus. Motivaatio. Mindset. Rohkeus. =

Varausehdot ja laskutus

Laskutus sähköpostitse valmennuksen jälkeen, osamaksumahdollisuus.
 
Peruutukset henkilövalmennuksiin viimeistään 48h ennen valmennusta, yritys- ja ryhmävalmennuksiin sekä workshoppeihin 14vrk. Myöhemmin perutusta varauksesta veloitamme 50% varauksen hinnasta.
20 min kartoitus puhelimitse veloituksetta. Kiinnostaako coaching tai rentoutusvalmennus, mutta et ole varma onko siitä hyötyä juuri sinulle? Kartoituksessa käydään läpi vapaamuotoisesti mitä valmennus on, sekä lyhyesti tilanteesi. Näin voidaan arvioida, onko tämä paras etenemistapa juuri sinulle. Varaa oma 20 minuutin aikasi Ajanvaraus-painikkeen kautta.
Henkilövalmennukset & pakettihinnat voimassa toistaiseksi.
Ryhmät, workshopit ja yritysvalmennukset Hinta riippuu osallistujamäärästä ja valmennuksen pituudesta. Pyydä tarjous sähköpostitse polkucoaching@gmail.com.
Kaikki keskustelut ja mahdolliset muistiinpanot ovat luottamuksellisia sekä GDPR’n mukaisia (Tietosuojaseloste).
Maksu laskutuksella jokaisen valmennuskerran jälkeen sähköpostitse. Laskuttajana toimii Venture Partners Finland Oy tai Sevifore Oy 2089545-4
Valmennushinnat sisältävät alv 24%.*Yrityksille laskutus on mahdollista myös laskutusohjelman kautta. Mahdolliset matka- tai kulukorvaukset eivät kuulu hintaan vaan lisätään jälkikäteen laskulle. Myös muut tilavuokrat, tarjoilukulut tai muut kulut eivät sisälly perushintaan, vaan sovitaan tarvittaessa asiakkaan kanssa etukäteen erikseen.
Polku Coaching