Polku Coaching JYVÄSKYLÄ

Palautumisvalmennus jatkuu syksyllä 2022

Ihana ja suosittu Palautumisvalmennus jatkuu taas syksyllä 2022! Valmennukselle on suunniteilla uusi aika ja paikka, joten pysy kuulolla, jotta voit varata oman paikkasi tietoisen rentoutumisen hetkeen.

AVAIN-valmennukset Jyväskylässä

Polku Coaching ja Tmi Annu Shemeikka toteuttavat tulevana talvena kaksi Avain-valmennusta yhteistyössä Jyväskylän kaupungin työllisyyspalvelujen kanssa. Ilmoittaudu mukaan ja tutustu hankkeeseen täältä.


SYVÄRENTOUTUMINEN LAHJAKSI TYÖYHTEISÖLLE

TYHY-PÄIVÄN OHJELMA; STRESSINHALLINTAA JA OIVALLUKSIA ITSESTÄ

Haluatko hengähtää hetken syvärentoutuksessa ja saada samalla uusia työkaluja stressin kesytykseen, unihaasteisiin tai omien voimavarojen tunnistamiseen? Syvärentoutusvalmennuksessa tutustumme tietoisen rentoutumisen hyötyihin sekä teemmme harjoituksen, joka avaa omaa suhtautumista stressiin, ajanhallintaan ja omaan itseemme. Käytämme valmennuksessa suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua sekä positiivista psykologiaa, Coaching-tekniikoin toteutettuna. SYVÄRENTOUTUMINEN sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää tietoisesta rentoutumisesta tai kokea rentoutumisen hyötyvaikutukset omassa elämässään. Harjoitukset lisäävät itsetuntemusta ja tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin. SUOSITTU JA TYKÄTTY KOKONAISUUS ESIM. TYHY-PÄIVÄN OHJELMAKSI TAI ELÄMÄNHALLINNAN TUEKSI Hinnat alk. 199€, kesto 90min. Toteutus etänä tai lähivalmennuksena. Pyydä tarjous polkucoaching@gmail.com


Ei ole tarvetta pitää kiirettä. Ei ole tarvetta loistaa. Sinun ei tarvitse olla kukaan muu kuin sinä itse.

Virginia Woolf


Polku-kirjeessä saat uusimmat uutiset, tuoreimmat tarjoukset ja halutuimmat harkat!
Tilaa itsellesi hyvinvointia! Me emme myöskään tykkää spämmimeilistä, joten lähetämme Polku-kirjeen tilaajille vain muutaman kerran vuodessa.
Polku Coaching