Ratkaisukeskeistä valmennusta, sinua kuunnellen

Oletko elämäsi risteyskohdassa tai haetko uutta suuntaa?

Haluatko tutustua itseesi syvemmin sekä tarkastella omaa ajattelua ja tekemistä uudesta näkökulmasta?

Tiedät, että jotain pitäisi tehdä, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Puntaroitko eri vaihtoehtoja uraan, yrittäjyyteen tai elämänmuutokseen liittyen?

Life Coachingin eli yksilövalmennuksen tarkoitus on kirkastaa ajatukset sekä löytää sinulle sopivat toimintatavat muutoksen tekemiseksi. Lempeästi ja huumoria unohtamatta.

Yksilövalmennukset (Life Coaching) toteutetaan aina sinun toiveitasi ja tavoitteitasi kuunnellen.

Aihealueena voi olla hyvinvointi, työ/ura/opiskelu, yrittäjyys, elämäntapamuutos, terveys, parisuhde tai vain ajatus siitä, että haluat muutoksen elämääsi. Yleisempiä osa-alueita joita usein käsittelemme yksilövalmennuksessa ovat itsetunto, elämän arvot, rohkeus, omat vahvuudet sekä motivaatio.

Aloitamme kaikki yksilövalmennukset kartoituksella, jonka jälkeen etenemme valmennukseen, sinua kuunnellen. Tarjoamme henkilövalmennuksia 3-12 kerran seteissä (OmaPolku3, OmaPolku6 ja OmaPolku12).

Suosituimmat teemat ovat jo valmiina paketteina (katso alta).

Saat valmentajan tuen koko prosessin ajan.

Katso Hinnasto-sivulta lisää, kurkkaa myös Ajankohtaista-sivun uutiset ja lue lisää blogista.

l

Olet ollut suunnattoman tärkeä kanssakulkija matkallani, olen löytänyt avullasi oman polkuni.

Sulle oli helppo puhua ja avautua vaikeistakin asioista. Kiitos tästä mahdollisuudesta

Polku Life Coaching-asiakas

Suosittuja yksilövalmennuspaketteja

Risteyksessä-Coaching

Suosittu ja tehokas valmennuskokonaisuus, jossa keskitytään vaihtoehtojen punnitsemiseen, ratkaisujen tekemiseen ja oman mindsetin tarkasteluun. Aihealueena voi olla työ/ura, opiskelu yrittäjyys, ajanhallinta tai oman itsensä löytäminen. Pakettiin kuuluu 2 x 90min yksilövalmennuskertaa, alkukartoitus ja yhteenveto sähköpostitse. Mukaan saat myös ratkaisukeskeiset työkalut joita voit käyttää omassa arjessasi vaikka heti!

Ammatinvalinta-Coaching

Pohditko uranvaihdosta? Osaatko vastata kysymykseen, mitä todella haluaisit tehdä työksesi? Haluatko puhutella omaa sisintäsi? Tässä valmennuskokonaisuudessa keskitytään intuitiivisesti löytämään vastauksia omaan uraan liittyen. Ammatinvalinta-Coaching sisältää Coaching-tekniikoin tehdyn alkukartoituksen sekä rentoutusmeditaation. 1×90 min. Löydä oma polkusi!

Mental Training- rentoutusvalmennus

Mental Training eli Rentoutusvalmennus on lempeä mutta tehokas tapa tietoisesti ohjata itsensä oivallusten ja rentoutumisen tilaan. Aivot tarvitsevat tietyn vireystason jotta ns. Flow-tila syntyy. Valmennuskokonaisuus sisältää 1) alkukartoituksen, 2) keho- ja suggestiorentoutuksen joka toteutetaan mielikuvaharjoitusten ja erilaisten vahvistavien ja myönteisten suggestioiden avulla sekä 3) ajatusten ja oivallusten purku. Sopii erinomaisesti tietoisen rentoutumisen harjoitteluun, urheilijoille ja stressinpurkamiseen. 2 x 90min.

Polku-kirjeessä saat uusimmat uutiset, tuoreimmat tarjoukset ja halutuimmat harkat!
Tilaa itsellesi hyvinvointia! Me emme myöskään tykkää spämmimeilistä, joten lähetämme Polku-kirjeen tilaajille vain muutaman kerran vuodessa.