Premium Risteyksessä Valmennus

Fall in LOVE with your future job

Premium Risteyksessä Valmennus Polku Coaching

Mitä Risteyksessä Premium Valmennus antaa sinulle?

8-viikon Risteyksessä premium online-valmennus vie sinut tasapaksuisesta pakkopullatyöstä kohti sinua innostavaa, voimaannuttavaa ja merkityksellistä työuraa

Tunnetko olevasi jumissa työssä, joka ei innosta tai inspiroi sinua?

Haluaisitko löytää sen oman juttusi, innostua siitä mitä teet ja herättää sisäisen liekkisi roihuamaan? 

Rajoittavatko pelot ja uskomukset toimintaasi ja tarvitset ammattilaisen tukea oman polun löytämiseen ja matkalle lähtemiseen?

Oletko kenties kokenut työuupumuksen, joka laittoi sinut pysähtymään ja pohtimaan, mitä oikeasti haluat tehdä? 

Oletko vaihtanut alaa tai työpaikkaa useasti toivoen löytäväsi sinulle sopivan paikan ja pettynyt kerta toisensa jälkeen?

Oletko valmis löytämään innostavan ja merkityksellisen ammatillisen suunnan?

Risteyksessä Premium Valmennus auttaa sinua kirkastamaan syvemmän itsetuntemuksen kautta, mikä sinussa on luontaisesti ainutlaatuista ja hyvää, mikä sinua oikeasti motivoi ja mistä sinä sytyt.

Kun kirkastat itsellesi nämä asiat, pystyt tunnistamaan millaisia ratkaisuja sinun tulee tehdä, jotta pääset etenemään työurallasi tai valitsemaan juuri sinulle sopivan uuden ammatillisen suunnan. Premium valmennuksessa rakennamme sinulle sopivan toimintasuunnitelman, jotta  voit rakastua tulevaan työuraasi.

Valmennamme 8 viikon välein 5 motivoitunutta naista, jotka ovat valmiita ottaamaan uransa omiin käsiinsä. Ohjelmamme auttaa sinua kääntämään tylsyyden intohimoksi ja saamaan selvyyttä siihen, mikä sinua motivoi ja liikuttaa – jotta voit tavoitella iloa urapolullasi!

Lyhyesti

Kenelle

Tärkeintä on, että olet valmis tutustumaan itseesi uudelleen, olet avoin uusille ajatuksille ja oivalluksille sekä halukas ottamaan vastuun omasta elämästäsi. Sinulta toivon myös 100% sitoutumista 8 viikon ohjelmaan - tiedän että tämä toimii koska olen itse käynyt prosessin läpi ja sitä kautta löytänyt oman ihanneammatin. Tärkeää on, että tunnistat olevasi elämässäsi risteyskohdassa, jossa sinun tulee tehdä päätös tulevasta. Sinun ei tarvitse juuri nyt tietää, mikä päätös, tavoite tai lopputulema tulee olemaan - sitä varten tämä valmennus on rakennettu!

Toteutus

Risteyksessä Premium Valmennus tapahtuu kätevästi verkossa. Voit siis osallistua valmennuksiin kotoa tai vaikkapa mökiltä. Tarvitset toimivan nettiyhteyden, läppärin tms. rauhallisen tilan, muistiinpanovälineet ja avoimen mielen! Kaikkeen muuhun saat meiltä työkalut ja ohjeet.
KEVÄÄN 2023 PILOTTI B-RYHMÄÄN ON HAKU AUKI! Varaa 30min online-tapaamisaika TAI lähetä hakemus sivun alaosassa olevan lomakkeen kautta.
ALOITUS HUHTIKUUSSA 2023

Valmennus

Risteyksessä-valmennuksessa käytämme Crossroads-metodia, jota seuraamalla sinäkin voit kirkastaa itsellesi, mitä ammatillisesti janoat. Tulet tekemään urasuunnitelman joka INNOSTAA JA INSPIROI sinua sekä otat ensiaskeleet kohti OMANNÄKÖISTÄ ammatillista tavoitetta jo valmennuksen aikana. Crossroads-metodi on rakennettu holistisen valmennuksen pohjalta, eli tulemme hyödyntämään tietoisen ajattelun lisäksi alitajunnan, intuition ja kehon kuuntelemista. Kaikki valmennuksessa käytetty materiaali perustuu TUTKITTUUN tietoon .

Hakuprosessi

HAE MUKAAN SIVUN ALAOSASSA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA TAI VARAA ONLINE-TAPAAMINEN. Koska uusi valmennusohjelmani on vielä "beta"-vaiheessa, työskentelen kanssasi henkilökohtaisesti paljon edullisemmin, jotta sinä saavutat nopeita tuloksia. Tavoitteena on kerätä 10 suosittelua beta-asiakkaidemme menestyksestä ennen koko ohjelman virallista lanseerausta.

Minkä arvoisena pidät sitä, että löytäisit motivoivan ja merkityksellisen ammattillisen suunnan, joka tukee omaa henkistä hyvinvointia sekä kasvua ihmisenä?

Mitä tarvitset

Muutoshalu
Välineet
Premium Risteyksessä Valmennus Polku Coaching
Löydä se, mitä ammatillisesti janoat

Risteyksessä-valmennus on rakennettu erityismetodiksi (Crossroads- metodi), jossa pääroolissa ovat sisäisen intuition käyttäminen, alitajunnan hyödyntäminen sekä testatut ja toimivat Coaching-työkalut, jotka perustuvat tutkittuun tietoon.

Valmennus on rakennettu viemään sinua eteenpäin elämässäsi, tekemään sinulle sopivia päätöksiä jotka tukevat omaa hyvinvointiasi ja kirkastavat ammatillisen päämääräsi.

Crossroads-metodin avulla tulet tekemään urasuunnitelman joka INNOSTAA JA INSPIROI sinua sekä otat ensiaskeleet kohti OMANNÄKÖISTÄ ammatillista tavoitetta jo valmennuksen aikana.

Mitä saat...

Rohkeutta tehdä muutos

Valmennuksessa työstämme mielen esteitä, jotka estävät sinua etenemästä omalla polullasi.

Apua päätösten tekemiseen

Valmennuksessa kirkastamme, mitä oikeasti haluat ja kuinka pääset tavoitteeseen.

Sparrausta omiin ajatusmalleihin

Sinä et ole sama kuin ajatuksesi. Saat valmennuksessa paljon ratkaisukeskeisiä työkaluja, jotka voit ottaa käyttöösi heti.

Kokonaisvaltainen itsetuntemus

Syväsukella itseesi rentoutumisen kautta. Jokainen valmennus aloitetaan rentoutusharjoituksella, joka avaa intuitiosi ja alitajuntasi.

Urasuunnitelma

Valmennuksessa toteutetaan omannäköinen urasuunnitelma, josta sinä innostut ja motivoidut – yhdessä omavalmentajasi kanssa.

Ammatticoachin tuki

Omavalmentaja on mukanasi koko 8 viikon ajan – saat sparrausta online-yhteyden kautta 247

KUVITTELE...
...miltä tuntuu, kun voit lopettaa huolehtimisen siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat, ja todella toteuttaa ideoita, jotka sytyttävät kaipauksia sisälläsi. Ainutlaatuinen 8 viikon prosessimme antaa siivet noille unelmille ja antaa samalla käytännön neuvoja, jotta ne toteutuvat nopeammin kuin koskaan ennen. Loppujen lopuksi, olipa kyse sitten yrittäjyyden aloittamisesta tai uuden jännittävän roolin löytämisestä vakiintuneesta organisaatiosta, varmistamme, että jokainen lähtee ohjelmastamme selkeä suunnitelma takataskussaan, unelmiensa työpaikan saavuttamiseksi.
Miksi juuri nyt olisi hyvä aika aloittaa uravalmennus?
"Jotenkin toivoisin selkeyttä siihen, mikä minua ammatillisesti kutsuu. Liian monta vaihtoehtoa pyörii mielessä, enkä haluaisi tuhlata aikaa ja energiaa "sen oikean" löytämiseen, kokeilemalla."
Nainen 45v
"Etsin merkityksellistä työtä. Jotain siis aivan uutta. Olen valmis löytämään itseni ja ammatillisen suuntani ja ymmärrän, että se on kaiken ajan ja rahan arvoinen. Etenkin kun vaakalaudalla on oma hyvinvointi, terveys ja tulevaisuus."
Nainen 49v
"Työelämässä olen solmukohdassa. Olen läpikäynyt muutaman uupumisen ja ymmärrän nyt, että jotain pitää muuttua. Olen valmis siihen ja haluan viimeinkin pysähtyä, kuunnella sisintäni ja lähteä sille polulle, joka oikeasti kutsuu minua."
Nainen 40v
Palautteita
"Oli ihan mahtava fiilis kun luin kuvausta valitsemastani opinnoista ja huomasin että sehän on mulle just sopiva ala! Tuli ekaa kertaa kertaa oikeen semmonen innostunut olo jotain koulutusta kohtaan! Kun kattelin koulutusvaihtoehtoja uudestaan ja avoimin silmin niin tämä linja pomppas sieltä esille. KIITOS!"
"Loit tosi paljon uskoa minuun, mikä kosketti erittäin paljon. Oikeasti välität, se näkyy. Itsevarmuus on varmasti suurin työstettävä aihe. Sinun oma innostus myös tarttuu ja kysyt juuri oikeita kysymyksiä, että asiat hahmottuu selkeämmin. Oikeestaan edes sanat ei riitä kertomaan valmennuksen merkitystä, kiitos."
"Inspiroiva, syväluotaava, rohkaiseva."
"Avaava, innostava, syvällinen."
"Lempeä, asiallinen, selkeä."
"Yllätyin, miten intensiivisesti ja miten paljon sain vielä uutta perspektiiviä itsetuntemukseen vaikka pohdinnat ovat vieneet mukanaan olen työstänyt sitä ennenkin. Jotenkin valmentajan ja muiden läsnäolo ja vuorovaikutus ja niistä asioista puhuminen tekee niistä itsellekin enemmän "totta." Myös tietty rauha tekemisessä yllätti positiivisesti: ettel tätä tarvitsekaan suorittaa eikä päätyä saman tien superihmiseksi."
Mikä tekee Risteyksessä-Valmennuksesta PREMIUM valmennuksen?

Kaiken yllämainitun LISÄKSI, 8 viikon Premium valmennukseen kuuluu YKSILÖVALMENNUKSET sertifioidun ammattivalmentajasi kanssa SEKÄ valmentajasi online-tuki, koko valmennusprosessin ajan. TUTUSTU VALMENTAJAAN TÄSTÄ.

Premium Risteyksessä Valmennus Polku Coaching, Terhi Kontula

Terhi Kontula

Muutosvalmentajasi

”Jos en olisi lähteyt syvemmälle itsetuntemuksen matkalle, olisin varmaan edelleen sellaisessa työssä, joka ei oikeasti kiinnosta. 8 tuntia päivässä on aika pitkä aika käyttää johonkin sellaiseen, mitä ei koe itselle merkitykselliseksi.”

Moikka! Olen ammatiltani sertifioitu valmentaja ja tähän, omaan toiveammattiini, en todellakaan löytänyt vahingossa. 

Olen tehnyt töitä pienissä ja isoissa yrityksissä, Suomessa ja ulkomailla, jo 14-vuotiaasta lähtien. Ennen kuin löysin valmennuksen, uskoin vahvasti siihen, että töitä tehdään rahan ja lomamatkojen vuoksi ja ainoat hyvät päivät viikossa ovat vapaapäivät. Vaihdoin useasti myös työpaikkaa. 10 vuoden aikana, minulla oli yhteensä 11 eri työnantajaa – kerta toisensa jälkeen petyin, koska mikään työ ei motivoinut minua. Turhauduin, petyin ja keräsin itseni sekä yritin uudelleen. 

Jaksoin toteuttaa tätä kaava 35-vuotiaaksi saakka, kunnes jollain tasolla ymmärsin, että näin ei voi jatkua seuraavaa 30 vuotta. Tulisin väsymään niin henkisesti kuin fyysisesti, jos tekisin töitä vain ja pelkästään selvitäkseni seuraavaan viikonloppuun tai kesälomaan tai löytääkseni seuraavan, “paremman” työn.

Coaching opinnot veivät minut itseni äärelle. Tutustuin itseeni siis uudelleen ja syvemmin – ehkä ensimmäistä kertaa myös aidosti, ilman toisten vaikutusvaltaa. Oivalsin, mikä minua innostaa ja kiehtoo, missä minä olen hyvä ja mikä minua motivoi. Tämä muutti (työ)elämäni suunnan kokonaan. Nykyisin saan tehdä juuri sellaista työtä, missä koen onnistuvani ja josta saan myös asiakkailta jatkuvasti hyvää ja innostavaa palautetta. Herään aamuisin pirteänä ja pää täynnä uusia ideoita tulevia valmennuksia varten. Energiaa riittää myös vapaa-ajalle – nykyisin jaksan harrastaa ja viettää aikaa läheisten kanssa paljon enemmän.

Olen koonnut Premium Risteyksessä Valmennukseen kaikki mielestäni toimivimmat mielentyökalut, harjoitukset ja mentoroinnin välineet. Crossroads-metodi on holistinen, joten siinä ei pelkästään harjoiteta mieltä, vaan otetaan huomioon myös koko keho. Tämä tapahtuu tarkoin valittujen NLP:n, HOT-metodin, alitajunnan, intuition ja tietoisen mielen harjoitusten avulla. Nämä tarkkaan valikoidut, testatut ja tieteellisen tutkimukseen perustuvat ammattivalmentajan metodityökalut ovat selkeästi auttaneet itseäni, kuin myös asiakkaitani, löytämään merkityksellisen ja motivoivan ammatillisen suunnan, jotta he voivat kokea tekevänsä omannäköistä, kiinnostavaa ja inspiroivaa työtä, joka tukee hyvinvointia sekä kasvua ihmisenä.

Terhi Kontula (LCAF Certified Coach, Mentaalivalmentaja SHL

Innostuitko?

varaa 30min online-tapaamisaika tai lähetä yhteystietosi allaolevan lomakkeen kautta

Katsotaan yhdessä, voisiko Risteyksessä Valmennus sopia juuri sinun elämäntilanteeseen

Valitsemme ryhmään 5-10 henkilöä

Kerro rohkeasti omasta työtilanteestasi, sekä millaista muutosta siihen kaipaisit

UUSI RYHMÄ STARTTAA HUHTIKUUSSA 2023

Haemme beta-ryhmään 5-10 henkilöä, jotka ovat haluakkaita kirkastamaan oman ammatillisen suunnan, holistista valmennusmetodia käyttäen.

Risteyksessä Valmennus Pilotti B
8 viikon holistinen ja intuitiivinen valmennus vie sinut itsetuntemuksen kautta kohti merkityksellistä työuraa. Haemme kevään 2023 pilotti B-ryhmään testiasiakkaita. Haastattelemme kaikki hakijat ja valtsemme mukaan max 7 osallistujaa. Starttaamme huhtikuussa viikottaisilla online-ryhmävalmennuksilla sekä yksilövalmennuksilla. Suljemme haun heti kun ryhmä on täynnä.
Valitsemme Risteyksessä Premium Valmennukseen noin 5 uramuutokseen motivoitunutta naista, jotka ovat valmiita investoimaan itseensä niin ajassa kuin rahassa.