Premium Risteyksessä Valmennus

Fall in LOVE with your future job

Mitä Risteyksessä Premium Valmennus antaa sinulle?

8-viikon PREMIUM valmennus vie sinut tasapaksuisesta pakkopullatyöstä kohti sinua innostavaa, voimaannuttavaa ja merkityksellistä työuraa

Koetko, että työsi ei kiinnosta, motivoi tai inspiroi sinua tarpeeksi? 

Haluaisitko löytää sen oman juttusi, innostua siitä mitä teet ja herättää sisäisen liekkisi roihuamaan? 

Tuntuuko sinusta että työ mitä teet, VIE sinulta enemmän energiaa kuin TUO? 

Oletko kenties kokenut työuupumuksen, joka laittoi sinut pysähtymään ja pohtimaan, mitä oikeasti haluat tehdä? 

Oletko vaihtanut alaa tai työpaikkaa useasti toivoen löytäväsi sinulle sopivan paikan ja pettynyt kerta toisensa jälkeen?

Oletko kokenut ison elämänmuutoksen, jonka kautta pohdit mitä oikeasti haluaisit tehdä työksesi loppuelämän ajan?

Risteyksessä Premium Valmennuksessa autan sinua kirkastamaan syvemmän itsetuntemuksen kautta, mikä sinussa on luontaisesti ainutlaatuista ja hyvää, mikä sinua oikeasti motivoi ja mistä sinä sytyt.

Kun kirkastat itsellesi nämä asiat, pystyt tunnistamaan millaisia ratkaisuja sinun tulee tehdä, jotta pääset etenemään työurallasi tai valitsemaan juuri sinulle sopivan uuden ammatillisen suunnan. Premium valmennuksessa rakennamme sinulle sopivan toimintasuunnitelman, jotta sinä voit rakastua tulevaan työuraasi.

Lyhyesti

Kenelle

Tärkeintä on, että olet valmis tutustumaan itseesi uudelleen, olet avoin uusille ajatuksille ja oivalluksille sekä halukas ottamaan vastuun omasta elämästäsi. Sinulta toivon myös 100% sitoutumista 8 viikon ohjelmaan - tiedän että tämä toimii koska olen itse käynyt prosessin läpi ja sitä kautta löytänyt oman ihanneammatin. Tärkeää on, että tunnistat olevasi elämässäsi risteyskohdassa, jossa sinun tulee tehdä päätös tulevasta. Sinun ei tarvitse juuri nyt tietää, mikä päätös, tavoite tai lopputulema tulee olemaan - sitä varten tämä Premium valmennus on rakennettu!

Toteutus

Risteyksessä Premium Valmennus tapahtuu kätevästi verkossa. Voit siis osallistua valmennuksiin kotoa tai vaikkapa mökiltä. Tarvitset toimivan nettiyhteyden, läppärin tms. rauhallisen tilan, muistiinpanovälineet ja avoimen mielen! Kaikkeen muuhun saat meiltä työkalut ja ohjeet. Aloitusaikataulu tarkentuu heti kun testiryhmä on valmis.

Valmennus

Risteyksessä-valmennuksessa käytämme Crossroads-metodia, jota seuraamalla sinäkin voit kirkastaa itsellesi, mitä ammatillisesti janoat. Tulet tekemään urasuunnitelman joka INNOSTAA JA INSPIROI sinua sekä otat ensiaskeleet kohti OMANNÄKÖISTÄ ammatillista tavoitetta jo valmennuksen aikana. Crossroads-metodi on rakennettu holistisen valmennuksen pohjalta, eli tulemme hyödyntämään tietoisen ajattelun lisäksi alitajunnan, intuition ja kehon kuuntelemista. Kaikki valmennuksessa käytetty materiaali perustuu TUTKITTUUN tietoon .

Testiryhmään haku

VARAA ONLINE-TAPAAMINEN SIVUN ALAOSASTA. Tutustutaan toisiimme, kerron lisää miten voin auttaa sinua ja saat mahdollisuuden kysyä kaikki lisäkysymykset valmennukseen liittyen. Lopuksi voimme yhdessä päättää, tuntuuko yhteistyö oikealta ratkaisulta ja kuinka voimme edetä. Koska uusi valmennusohjelmani on vielä "beta"-vaiheessa, työskentelen kanssasi henkilökohtaisesti paljon edullisemmin, jotta sinä saavutat nopeita tuloksia. Tavoitteena on kerätä 10 suosittelua beta-asiakkaidemme menestyksestä ennen koko ohjelman virallista lanseerausta.

Minkä arvoisena pidät sitä, että löytäisit motivoivan ja merkityksellisen ammattillisen suunnan, joka tukee omaa henkistä hyvinvointia sekä kasvua ihmisenä?

Mitä tarvitset

Muutoshalu

Välineet

Löydä se, mitä ammatillisesti janoat

Risteyksessä-valmennus on rakennettu erityismetodiksi (Crossroads- metodi), jossa pääroolissa ovat sisäisen intuition käyttäminen, alitajunnan hyödyntäminen sekä testatut ja toimivat Coaching-työkalut, jotka perustuvat tutkittuun tietoon.

Valmennus on rakennettu viemään sinua eteenpäin elämässäsi, tekemään sinulle sopivia päätöksiä jotka tukevat omaa hyvinvointiasi ja kirkastavat ammatillisen päämääräsi.

Crossroads-metodin avulla tulet tekemään urasuunnitelman joka INNOSTAA JA INSPIROI sinua sekä otat ensiaskeleet kohti OMANNÄKÖISTÄ ammatillista tavoitetta jo valmennuksen aikana.

Palautteita

"Oli ihan mahtava fiilis kun luin kuvausta valitsemastani opinnoista ja huomasin että sehän on mulle just sopiva ala! Tuli ekaa kertaa kertaa oikeen semmonen innostunut olo jotain koulutusta kohtaan! Kun kattelin koulutusvaihtoehtoja uudestaan ja avoimin silmin niin tämä linja pomppas sieltä esille. KIITOS!"

Miksi juuri nyt olisi hyvä aika aloittaa uravalmennus?

"Jotenkin toivoisin selkeyttä siihen, mikä minua ammatillisesti kutsuu. Liian monta vaihtoehtoa pyörii mielessä, enkä haluaisi tuhlata aikaa ja energiaa "sen oikean" löytämiseen, kokeilemalla."
Nainen 45v
"Etsin merkityksellistä työtä. Jotain siis aivan uutta. Olen valmis löytämään itseni ja ammatillisen suuntani ja ymmärrän, että se on kaiken ajan ja rahan arvoinen. Etenkin kun vaakalaudalla on oma hyvinvointi, terveys ja tulevaisuus."
Nainen 49v
"Työelämässä olen solmukohdassa. Olen läpikäynyt muutaman uupumisen ja ymmärrän nyt, että jotain pitää muuttua. Olen valmis siihen ja haluan viimeinkin pysähtyä, kuunnella sisintäni ja lähteä sille polulle, joka oikeasti kutsuu minua."
Nainen 40v
"Olen töissä, mutta pinnan alla on kuohunut jo pitkään unelma jostain aivan muusta. Haluan kehittyä ammattilaisena, tehdä minulle tärkeitä asioita ja innostua omasta työstä. En inspiroidu enää omasta urastani vaikka siinä näenkin paljon myös hyviä puolia. Tämä ei kuitenkaan enää riitä. Haluan syttyä siitä, mitä teen."
Nainen 46v
"Omaa hyvinvointiani, terveyttä ja lähimmäisiä katsoessani huomaan, että edessä on väistämättä uranvaihto. Ja teen sen mielelläni, sekä ymmärrän, että tämä on se sijoitus, minkä haluan itselleni myös antaa. Odotan jo innolla että pääsen valmennukseen mukaan!"
Nainen 40v

Mikä tekee Risteyksessä-Valmennuksesta PREMIUM valmennuksen?

Kaiken yllämainitun LISÄKSI, 8 viikon Premium valmennukseen kuuluu YKSILÖVALMENNUKSET sertifioidun ammattivalmentajasi kanssa SEKÄ valmentajasi online-tuki, koko valmennusprosessin ajan. TUTUSTU VALMENTAJAAN TÄSTÄ.

Terhi Kontula

Muutosvalmentajasi

”Jos en olisi lähteyt syvemmälle itsetuntemuksen matkalle, olisin varmaan edelleen sellaisessa työssä, joka ei oikeasti kiinnosta. 8 tuntia päivässä on aika pitkä aika käyttää johonkin sellaiseen, mitä ei koe itselle merkitykselliseksi.”

Moikka! Olen ammatiltani sertifioitu valmentaja ja tähän, omaan toiveammattiini, en todellakaan löytänyt vahingossa. 

Olen tehnyt töitä pienissä ja isoissa yrityksissä, Suomessa ja ulkomailla, jo 14-vuotiaasta lähtien. Ennen kuin löysin valmennuksen, uskoin vahvasti siihen, että töitä tehdään rahan ja lomamatkojen vuoksi ja ainoat hyvät päivät viikossa ovat vapaapäivät. Vaihdoin useasti myös työpaikkaa. 10 vuoden aikana, minulla oli yhteensä 11 eri työnantajaa – kerta toisensa jälkeen petyin, koska mikään työ ei motivoinut minua. Turhauduin, petyin ja keräsin itseni sekä yritin uudelleen. 

Jaksoin toteuttaa tätä kaava 35-vuotiaaksi saakka, kunnes jollain tasolla ymmärsin, että näin ei voi jatkua seuraavaa 30 vuotta. Tulisin väsymään niin henkisesti kuin fyysisesti, jos tekisin töitä vain ja pelkästään selvitäkseni seuraavaan viikonloppuun tai kesälomaan tai löytääkseni seuraavan, “paremman” työn.

Coaching opinnot veivät minut itseni äärelle. Tutustuin itseeni siis uudelleen ja syvemmin – ehkä ensimmäistä kertaa myös aidosti, ilman toisten vaikutusvaltaa. Oivalsin, mikä minua innostaa ja kiehtoo, missä minä olen hyvä ja mikä minua motivoi. Tämä muutti (työ)elämäni suunnan kokonaan. Nykyisin saan tehdä juuri sellaista työtä, missä koen onnistuvani ja josta saan myös asiakkailta jatkuvasti hyvää ja innostavaa palautetta. Herään aamuisin pirteänä ja pää täynnä uusia ideoita tulevia valmennuksia varten. Energiaa riittää myös vapaa-ajalle – nykyisin jaksan harrastaa ja viettää aikaa läheisten kanssa paljon enemmän.

Olen koonnut Premium Risteyksessä Valmennukseen kaikki mielestäni toimivimmat mielentyökalut, harjoitukset ja mentoroinnin välineet. Crossroads-metodi on holistinen, joten siinä ei pelkästään harjoiteta mieltä, vaan otetaan huomioon myös koko keho. Tämä tapahtuu tarkoin valittujen NLP:n, HOT-metodin, alitajunnan, intuition ja tietoisen mielen harjoitusten avulla. Nämä tarkkaan valikoidut, testatut ja tieteellisen tutkimukseen perustuvat ammattivalmentajan metodityökalut ovat selkeästi auttaneet itseäni, kuin myös asiakkaitani, löytämään merkityksellisen ja motivoivan ammatillisen suunnan, jotta he voivat kokea tekevänsä omannäköistä, kiinnostavaa ja inspiroivaa työtä, joka tukee hyvinvointia sekä kasvua ihmisenä.

Terhi Kontula (LCAF Certified Coach, Mentaalivalmentaja SHL

Sinustako testiasiakas?

varaa sinulle sopiva 30min aika alla olevasta kalenterista

Katsotaan yhdessä, voisiko Risteyksessä Valmennus sopia juuri sinun elämäntilanteeseen

Valitsemme ryhmään 5-10 henkilöä

Kerro rohkeasti omasta työtilanteestasi, sekä millaista muutosta siihen kaipaisit

aloitus tammikuussa 2023

Testiryhmään osallistujat saavat tuntuvan alennuksen valmennuksen ovh hinnasta.

Varaa 30min online-tapaaminen