Tapahtumat ja valmennukset JYVÄSKYLÄ /Polku Coaching

Tapahtumat ja valmennukset Jyväskylä/Polku Coaching
Polku Coaching sijaitsee Jyväskylässä mutta toteutamme valmennuksia ympäri Suomen, kuin myös etänä.

Rentouttava ja palauttava työhyvinvointipäivä

TYHY-PÄIVÄN OHJELMA STRESSINHALLINTAA JA OIVALLUKSIA

Haluatko hengähtää hetken syvärentoutuksessa ja saada samalla uusia työkaluja stressin kesytykseen, unihaasteisiin tai omien voimavarojen tunnistamiseen?

Syvärentoutusvalmennuksessa tutustumme tietoisen rentoutumisen hyötyihin sekä teemmme harjoituksen, joka avaa omaa suhtautumista stressiin, ajanhallintaan ja omaan itseemme. Käytämme valmennuksessa suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua sekä positiivista psykologiaa, Coaching-tekniikoin toteutettuna.

SYVÄRENTOUTUMINEN sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää tietoisesta rentoutumisesta tai kokea rentoutumisen hyötyvaikutukset omassa elämässään. Harjoitukset lisäävät itsetuntemusta ja tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin. SUOSITTU JA TYKÄTTY KOKONAISUUS ESIM. TYHY-PÄIVÄN OHJELMAKSI TAI ELÄMÄNHALLINNAN TUEKSI

Hinnat alk. 199€, kesto 90min.

Pyydä tarjous polkucoaching@gmail.com

Syvärentoutuminen voidaan toteuttaa tilaajan valitsemassa paikassa
Tapahtumat ja valmennukset Jyväskylä

Palautumisvalmennus jatkuu KEVÄÄLLÄ 2023

Palautumisvalmennus jatkuu keväällä 2023

Haluatko hengähtää hetken syvärentoutuksessa ja saada samalla uusia työkaluja stressin kesytykseen, unihaasteisiin tai omien voimavarojen tunnistamiseen? Kurssilla tutustumme tietoisen rentoutumisen hyötyihin sekä teemme jokaisen valmennuskerran alussa harjoituksen, joka avaa omaa suhtautumista stressiin, ajanhallintaan ja omaan itseemme. Et tarvitse kokemusta syvärentoutumisesta, mukaan voit halutessasi ottaa oman viltin, tyynyn, villasukat ja vettä.

PAIKKA
Uutena paikkana on Yliopistonkadulla sijaitseva Vintti, osoite Yliopistonkatu 26F, käynti sisäpihan puolelta (maksulliset parkkipaikat Yliopistonkadulla). Tiloista löytyy joogamattoja, vilttejä ja tyynyjä. Huomioithan, että Vintille pääsy ei ole esteetön ja tiloihin ei ole myöskään hissiä.

Lue lisää: https://www.mahdollistuu.fi/tilat

Tilaa Polku-kirje sivun alareunasta ja pysy kuulolla!

Polku-kirjeessä saat uusimmat uutiset, tuoreimmat tarjoukset ja halutuimmat harkat!
Tilaa itsellesi hyvinvointia! Me emme myöskään tykkää spämmimeilistä, joten lähetämme Polku-kirjeen tilaajille vain muutaman kerran vuodessa.
Polku Coaching