VARAUKSET

Yritykset, yrittäjät & työyhteisöt
business coaching

BusinessPolku-valmennus työyhteisöille (työntekijät, tiimit, johto, esimiehet) voidaan toteuttaa joko etänä (Teams) tai lähivalmennuksena.

Yritykselle tehtävä valmennuskokonaisuus alkaa aina alkukartoituksella, jonka jälkeen pystytään kohdentamaan valmennuksen tavoite tarkasti.

Yritysvalmennuksia suositellaan 5-10kpl, noin 4-6 viikon väliajoin, jotta uudet toimintatavat saadaan pysyviksi. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tilanteeseen sopiva valmennuskokonaisuus. Lähetä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta tai soita 044 994 4922.

Voit myös varata ilmaisen 30min sparrausajan etänä. Katsotaan yhdessä, voisiko coaching sopia juuri teidän tilanteeseen.

Hintoihin lisätään alv 24%. Osamaksumahdollisuus.

työpajat
Ryhmät

Workshopit eli työpajat voidaan rakentaa joko ryhmän omia toiveita kuunnellen tai vaihtoehtoisesti suosituimpia aihealueita mukaillen (esim. stressinkesytys & syvärentoutuminen, tunteet, työhyvinvointi, ajanhallinta, motivaation löytäminen tai erilaiset persoonatyypit).

Pyydä tarjous alla olevan lomakkeen kautta, kysy lisää polkucoaching@gmail.com tai soita 044 994 4922. Toteutus kätevästi etänä (Teams) tai ryhmän varaamissa tiloissa.

Hintoihin lisätään alv 24%.

Yksi suosituimmista työpajoistamme, jossa yhdistyy oivallukset omasta hyvinvoinnista sekä rentoutuminen. Toteutus kätevästi etänä (Teams) tai livenä max 60km Jyväskylästä (tilaajan järjestämissä tiloissa). Sopii mainiosti esim. TYHY-päivän ohjelmaksi. Kesto noin 3h. Ryhmän koko 4-20 hlöä.

Hinta 99€ per hlö + alv 24%

Temperamentit Tutuksi Työyhteisössä -työpaja (TTT-valmennus)

Tämä inspiroiva ja ajatuksia herättävä työpaja sopii isoille ja pienille tiimeille (2-15 hlöä, suuremmat ryhmät toteutetaan erillisinä päivinä). Workshop sopii mainiosti myös TYHY-päivän ohjelmanumeroksi.

Syksyn 2022 TTT-valmennus 790€ (norm. 890€) + alv 24%. Tarjous voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.

Yksilöt
Life Coaching

Yksilövalmennuskerta sisältää aina alkukartoituksen, yksilövalmennuksen ja valmentajan kirjallisen yhteenvedon valmennuksesta ja asetetuista tavoitteista. Etävalmennusta varten varaa itsellesi hyvä ja rauhallinen tila, sekä kynä ja paperia muistiinpanoja varten. Yksilövalmennuskertoja suositellaan vähintään 3kpl noin 4-6 viikon väliajoin, jotta uudet toimintatavat jäävät pysyviksi. Valmennettava voi kuitenkin aina itse päättää haluaako jatkaa valmennuksia jatkossa. 6-12 valmennuskerran paketteja suositellaan etenkin suurten elämänmuutosten äärellä oleville henkilöille (esim. uranvaihdos, avioerotilanne, yritystoiminnan aloittaminen, muu suurempi muutosprosessi). Yhden valmennuskerran pituus on 1-1,5h. Maksu laskulla, osamaksumahdollisuus.

Varaa luottamuksellinen etätapaaminen – keskustellaan yhdessä voisiko coaching olla sopiva vaihtoehto juuri sinulle.

Palautuminen
Rentoutusvalmennus

Rentoutusvalmennuksessa käytetään suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa vahvistamaan terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja yleistä elämänlaatua. Harjoitukset lisäävät itsetuntemusta, tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin ja selviytymistä erilaisissa elämän muutostilanteissa (elämäntapamuutokset, työelämän muutokset, perhetilanteiden muutokset yms.).

Sopii hyvin myös ryhmille, kysy tarjous alla olevan lomakkeen kautta.

Valmennuskertoja suositellaan 2-4 kpl noin 2-4 viikon välein, jotta uudet toimintatavat jäävät pysyviksi. Valmennettava voi kuitenkin aina itse päättää haluaako jatkaa valmennuksia jatkossa.

Suosituimmat teemat: stressinhallinta, univaikeudet, jännittäminen, kiputilat ja/tai urheiluun liittyvät osa-alueet, kuten tulosten parantaminen ja itseluottamuksen vahvistaminen. Toteutus etänä tai Jyväskylän toimipisteessämme.

Hintoihin sisältyy alv 24%.

AJANKOHTAISET
retriitit, ryhmävalmennukset & muut

Järjestämme myös päivävalmennuksia, retriittejä sekä avoimia valmennuskokonaisuuksia, johin voit varata paikkasi etukäteen. Seuraa Polkua somessa ja tilaa uutiskirjeemme, jotta saat uusimmat uutiset ensimmäisten joukossa. Voit myös pyytää tarjouksen omalle porukallesi, yritykselle, työyhteisölle tai tiimille alla olevan lomakkeen kautta tai varaa etätapaaminen.

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023

Lähetä meille postia!
Lähetä viestisi Polulle - kysy lisää valmennuksista, pyydä tarjous tai lähde Polun yhteistyökumppaniksi!

Coaching = itsetuntemus + motivaatio + mindset + rohkeus

Varausehdot ja laskutus

Laskutus sähköpostitse, osamaksumahdollisuus.
 
Peruutukset henkilövalmennuksiin viimeistään 48h ennen valmennusta, yritys- ja ryhmävalmennuksiin sekä workshoppeihin 14vrk. Retriitit ja Palautumisvalmennus, peruutus viimeistään 14vrk ennen aloituspäivämäärää. Myöhemmin peruutetusta varauksesta veloitamme 50% varauksen hinnasta. Varaamme oikeuden peruuttaa tai siirtää tapahtuma, retriitti tai vastaava, jos osallistujamäärä ei ole riittävä. Ilmoitamme peruutuksesta mahdollisimman pian ilmoittautuneille.
 
20 min kartoitus puhelimitse veloituksetta. Kiinnostaako coaching tai rentoutusvalmennus, mutta et ole varma onko siitä hyötyä juuri sinulle? Kartoituksessa käydään läpi vapaamuotoisesti mitä valmennus on, sekä lyhyesti tilanteesi. Näin voidaan arvioida, onko tämä paras etenemistapa juuri sinulle. Varaa oma 20 minuutin aikasi Ajanvaraus-painikkeen kautta.
Henkilövalmennukset & pakettihinnat voimassa toistaiseksi.
Ryhmät, workshopit ja yritysvalmennukset Hinta riippuu osallistujamäärästä ja valmennuksen pituudesta. Pyydä tarjous sähköpostitse polkucoaching@gmail.com.
 
Retriitit ja vastaavat Hinta per osallistuja sisältää alv 24%. Osallistujille suositellaan vapaa-ajan tapaturmavakuutusta. Jokainen osallistuja vastaa itsestään ja osallistuvat omalla harkinnallaan.
 
Kaikki keskustelut ja mahdolliset muistiinpanot ovat luottamuksellisia sekä GDPR’n mukaisia (Tietosuojaseloste).
Maksu laskutuksella jokaisen yksilö- ja yritysvalmennuskerran jälkeen sähköpostitse, poikkeuksena retriitit ja Palautumisvalmennus tai muu vastaava tapahtuma, johon tarvitaan esim. tilavuokraus erikseen. Tällöin laskutus ennen tapahtuman alkua sähköpostitse tilaajan/osallistujan osoitteeseen tai suoramaksuna varauksen yhteydessä. Laskuttajana toimii Venture Partners Finland Oy tai Sevifore Oy 2089545-4
Yksilövalmennushinnat sisältävät alv 24%.*Yrityksille laskutus on mahdollista myös laskutusohjelman kautta. Mahdolliset matka- tai kulukorvaukset eivät sisälly hintaan vaan lisätään jälkikäteen laskulle. Myös muut tilavuokrat, tarjoilukulut tai muut kulut eivät sisälly perushintaan, vaan sovitaan tarvittaessa asiakkaan kanssa etukäteen erikseen.
Polku Coaching