Coaching-taidot työyhteisöille, tiimeille ja ystäväporukoille

Tiimityön voima perustuu vuorovaikutukseen, näkökulmien tarkasteluun ja ideointiin turvallisessa ympäristössä

Ei ihme että online-workshopit ovat suosittuja; omalta kotisohvalta tai työpaikan kahvitiloista on mukava heittäytyä valmennukselliseen hetkeen. Kesto 3-5h. Sopii työyhteisöille, tiimeille kuin myös harrasteporukoille. Alla suosituimmat Workshopit, jotka voit varata vaikka heti! Jos taas haluat tilata Polku-Workshopin joka on juuri teidän tilanteeseen rakennettu, ota yhteyttä. Toteutus etänä (Teams) tai tilaajan varaamissa tiloissa.

 

 

Polku Life Coaching - tunnista temperamentisi workshop

Tunnista temperamenttisi

UUSIN workshop, jota on jo kauan kyselty! Aiheena Tony Dunderfeltin tutuksi tekemät 4 temperamenttityyppiä, niiden tunnistaminen ja ymmärtäminen. Tämä supersuosittu teema sopii upeasti työyhteisöille, tuoden ymmärrystä esimerkiksi asiakaspalveluun ja myyntitehtäviin, kuin myös parantamaan henkilökunnan sekä tiimien sujuvaa kanssakäymistä. Workshop sopii ryhmien, ystäväporukoiden ja muiden yhteisöjen sisäisten vuorovaikutustaitojen kehittämiseen sekä yksilön oman tunneviestintätyylin ymmärtämiseen. Lämminhenkinen, inspiroiva ja oivalluttava kokonaisuus.

Mukaan saat analyysin omasta väristäsi, harjoitukset rakentavista vuorovaikutustaidoista sekä mahdollisuuden purkaa temperamenttihaasteita ryhmän sisällä. Varattavissa heti, kesto 3-5h (riippuen ryhmän koosta), 2-8 hlöä.

KYSY TARJOUS polkucoaching@gmail.com

Syvärentoutus TYHY-päivän ohjelmaksi, pikkujouluihin tai vaikkapa vastapainoksi arjen haasteiisiin. JYVÄSKYLÄ, MUURAME, LAUKAA

SYVÄRENTOUTUMINEN – LAHJA TYÖYHTEISÖLLE

Haluatko hengähtää hetken syvärentoutuksessa ja saada samalla uusia työkaluja stressin kesytykseen, unihaasteisiin tai omien voimavarojen tunnistamiseen? Syvärentoutusvalmennuksessa tutustumme tietoisen rentoutumisen hyötyihin sekä teemmme harjoituksen, joka avaa omaa suhtautumista stressiin, ajanhallintaan ja omaan itseemme. Käytämme valmennuksessa suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua sekä positiivista psykologiaa, Coaching-tekniikoin toteutettuna. SYVÄRENTOUTUMINEN sopii kaikille, jotka haluavat oppia lisää tietoisesta rentoutumisesta tai kokea rentoutumisen hyötyvaikutukset omassa elämässään. Harjoitukset lisäävät itsetuntemusta ja tukevat motivoitumista omiin tavoitteisiin. SUOSITTU JA TYKÄTTY KOKONAISUUS ESIM. TYHY-PÄIVÄN OHJELMAKSI TAI PIKKUJOULUIHIN! Hinnat alk. 199€, kesto 90min. Toteutus etänä tai lähivalmennuksena. Pyydä tarjous polkucoaching@gmail.com

 
Workshop tiimityö etävalmennus Polku Coaching

KOKEMUKSIA

”Valmennus jätti positiivisen jäljen mieleen ja jollakin lailla terveemmän suhtautumisen stressiin.”

”Valmentajan tapa kertoa asioista oli miellyttävä. Hämmästyin, että aika ei tuntunut lainkaan pitkältä!”

 


Lähetä meille postia!
Lähetä viestisi Polulle - kysy lisää valmennuksista, pyydä tarjous tai lähde Polun yhteistyökumppaniksi!